Tiltakozás a MOK és MESZK etikátlan megnyilvánulásai, a Covid vakcinák kötelezővé tétele, a gyermekek oltása ellen

IMG_20210911_112525.jpg

Kérlek támogasd aláírásoddal politikamentes törekvésünket, hogy azonnal töröljék el az egészségügyisek kötelező oltását. Nyilvánvaló, hogy nem a védettség a fontos számukra, hanem az oltás felvétele. Van aki átesett a fertőzésen és mérhető védettséget szerzett és van akinél a vakcinák ellenére sem alakult ki ellenanyag. A vakcinák szövődményeiről mélyen hallgatnak. Támogasd az egészségügyi dolgozók állásuk, megélhetésük elvesztése miatti tiltakozását. Nekik joguk van elutasítani az oltást, mert alapvető emberi jog és ők látják a szövődmények tömkelegét! Tilos mindenfajta diszkrimináció!

A gyerekek oltását sem a WHO, sem a gyártók nem ajánlják. A gyermek vakcinák még csak fejlesztés alatt vannak. Maga a Pfizer is új vakcinát fejleszt gyermekeknek. Azonnal szüntessék be a gyermekek oltását!

Tiltakozunk az Orvosi és Egészségügyi Szakdolgozói Kamarák saját etikai kódexükkel ellentétes megnyilvánulásai ellen. Az egyenlőség és a véleménnyilvánítás szabadságának jogán azonnal szüntessék be a koncepciós eljárásokat a hangjukat felemelő szakemberek ellen. Képviseljék valamennyi, így a kötelező oltást elutasító szakemberek érdekeit is!

Nyilvános tiltakozás:

2021. 09.15. 12:00 - 14:00  Budapest, MOK székház, Szondi u. 100.

2021. 09.23. 15:30 - 17:00 Miskolc, Szent István tér, Szent Itván szobor 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Dr. Ormay Péter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...