Tiltakozás a Familia és a Várad folyóirat megszüntetése ellen

Alulírottak döbbenten értesültünk arról, hogy a Bihar megyei tanács megszüntetné a Familia és a Várad című folyóiratot, illetve a Bihar Megyei Könyvtár egyik részlegévé változtatná őket. Tiltakozunk ez ellen a döntés ellen, hiszen a két lap nemcsak Bihar megyében, hanem az egész romániai kultúrában jelentős szerepet tölt be, s mindkettőnek intelligens, művelt és nyitott munkatársai vannak.

De még ha nem is ilyenek lennének, akkor is felmerül a kérdés: ugyan minek megszüntetni őket éppen most, a világjárvány idején? Két olyan intézményről van szó, melyek költségvetése nem csillagászati összeget jelent, sőt, amelyek teljesítették azt az összeget, amit tervezett bevételükként előírtak a számukra.

Kérjük a Bihar megyei tanácsot, változtassa meg ebbéli szándékát.

Tisztelettel:

 

Az aláírók

 


Péter DEMÉNY, scriitor    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Péter DEMÉNY, scriitor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )