Támogatom, hogy az Agon Sport- és Kultúrefejlesztő Kft. üzemeltesse tovább a nagytarcsai Grund Sporttelepet.

Amióta a Nagytarcsán található Grund sporttelepet az AGON Kft. üzemelteti, jelentős fejlődésen ment keresztül. A leromlott állapotú létesítményt önerőből felújítja, rendet tart, továbbá életet lehel a szervezetlen sportpályákra és hosszú távon fejleszti azt. Végre jó kezekben vannak a pályák, elég volt az elmúlt években tapasztalt hanyatlásból!

Alulírottak kinyilvánítjuk, hogy az alábbi petíció tartalmát megismertük, azzal egytértünk, és támogatjuk. Aláírásommal támogatom, hogy Nagytarcsa Község „Grund” sporttelepének biztonságosabb és kiszámíthatóbb üzemeltetését továbbra is az AGON Sport- és Kultúrafejlesztő Kft. lássa el, és Nagytarcsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete vonja vissza arra irányuló döntését, hogy az AGON Sport Kft-vel kötött szerződést felmondja.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Attila Balogh petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...