Támogatom az Újpesti Gyógyfürdő és Uszoda újranyitását!

Ne hagyjuk kárba veszni értékeinket!

Májusban módosító javaslatot nyújtottam be Magyarország 2018. évi központi költségvetéséhez. Magyarország központi költségvetéséből évről-évre valósulnak meg települési szintű beruházások is. A kormánypártok azonban indoklás nélkül leszavazták a javaslatokat! Írjuk alá minél többen a kezdeményezést, hogy a kormánypártok is megértsék a problémákat! 

Építészmérnökként úgy gondolom, az Újpesti Gyógyfürdő és Uszoda újranyitása is van olyan fontos kérdés, hogy a központi költségvetésből finanszírozzuk. A létesítmény évtizedekig az Újpestiek nagy örömére szolgálta a kerület lakosságát. A szép múltú létesítmény 2007-ben került bezárásra.

Borzasztó látni, hogy országszerte pusztulnak megmenthető értékeink, mint például az Újpesti Gyógyfürdő és Uszoda. Kezdeményezzük a fürdő felújítását, hogy Újpest központjában újra lehetőség nyíljon a színvonalas uszodai és gyógyászati szolgáltatások igénybevételére!

A központi költségvetésből 10 milliárd forintot javasoltam az Újpesti Gyógyfürdő és Uszoda felújítására.

A költségvetési bizottság tagjaként különösen nagy rálátásom van a költségvetés alakulására. Így nyugodtan mondhatom, hogy Magyarország költségvetésére semmilyen negatív hatást sem gyakorolna a rengeteg ember számára fontos beruházás megvalósítása.  

Köszönöm szépen, hogy aláírásával támogatta kezdeményezést!  

Hegedűs Lorántné az Országgyűlés jegyzője  

A kezdeményezéssel kapcsolatban  szívesen fogadok minden észrevételt!

Email: hegeduslorantne.ujpest@gmail.com  

További információ:  www.facebook.com/kovacseniko.hegedusne  

uszoda11.jpg

uszoda2.jpg

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...