Támogatom a Kökörcsin utca lezárásának megszüntetését, a meredek szakasz lefelé történő egyirányúsítását

2022 június 16-án egy áprilisi határozat alapján a Solymár Kerekhegyre vezető Kökörcsin utca a viakoloros részen lezárásra került.

Kérlek, hogy támogasd a Solymár Kökörcsin utca lezárásának azonnal megszüntetését.

A 2022.07.04-i bizottsági ülésen elhangzottak értelmében az utca megnyitásához a kerekhegyi lakók véleményének összegyűjtése szükséges. Megoldási lehetőségként a meredek szakasz lefelé történő egyirányúsítása merült fel. Kérjük a kerekhegyi lakókat, azok is írják alá a petíciót, akik nem értenek egyet az egyirányúsítással, de még mindig jobb megoldásnak tartják, mint a teljes lezárást. Ezesetben kommentben megjelölhető az eltérő vélemény/jobb megoldási javaslat.

Az aláírással felhatalmazom Zsolt Bodnar petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.