Szüntesse meg a kormány az oltatlanok megkülönböztetését az egészségügyi ellátásban. Vonják vissza a 469/2021kormanyrendeletet. A járulékfizetés legyen a nem sürgőssegi ellátás egyetlen feltétele.

Kérem támogassa aláírásával minden járulékfizető egyenlő jogát, a nem sürgősségi egészségügyi ellátáshoz!

A kormány megkülönbözteti a covid 19 járvány okán bevezetett oltásokat nem igénylő embereket az egészségügyi ellátásban. 

PCR teszthez köti az ellátásukat, amelynek teljes költségeit az ellátandóra terheli. 

Az intézkedés hátrányos helyzetbe kényszeríti az egészségügy terén ellátást igénylők kormány által kijelölt részét. Azokat, akik nem igényelnek egy nem kötelező, hivatalos iratokban aláírással, kizárólag saját felelősség vállalása mellett beadható oltást. 

Kérem írja alá a petíciót, hogy az emberek élete, egészsége ne bürokratikus, megkülönböztető intézkedés kérdése legyen,  hanem  járulékfizetéshez köthető jogosultság  maradjon.  

Vonja vissza a kormány a 469/2021-es rendeletét. Amelyben a covid 19 járvány okán bevezetett oltást nem igénylőket, önköltségen kötelezi teszt elvégzéséhez, az egészségügyi szolgáltatások igénybevételéhez. 

Aláírásoddal tiltakozz a megkülönböztetés ellen! 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szikszai Sándor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )