Szövetségben a közösségünkért és régióinkért / Aliancia pre našu komunitu a naše regióny

Mi, alulírott polgármesterek üdvözöljük a Magyar Közösség Pártja és a Híd párt megegyezését, az egységes magyar párt megalakulása érdekében tett lépéseiket.
 
Történelmünk során számtalanszor bebizonyosodott, közösségünk akkor tudta a leghatékonyabban megvédeni és képviseltetni önmagát, amikor egységesen lépett fel. Ezért támogatjuk a magyar pártok egyesülési folyamatának elkezdését. Eljött az idő, hogy a tárgyalásokat a cselekvés váltsa fel. Mi, akikre a polgárok a településük, az otthonuk vezetését bízták, az erős érdekképviseletet támogatjuk. Ez önkormányzataink és közösségünk érdeke.
 
Bízunk benne, hogy ehhez a megegyezéshez a továbbiakban csatlakozik minden olyan párt, mozgalom, intézmény és szervezet, amely a Szovákiában élő magyar közösség egységes képviseletében érdekelt.

 

My, dolupodpísaní starostovia a primátori vítame dohodu medzi Stranou maďarskej komunity a stranou Most-Híd,  kroky, ktoré podnikli v záujme vytvorenia zjednotenej maďarskej strany.
 
Počas našej histórie sa mnohokrát potvrdilo, že reprezentácia našej komunity bola efektívna, keď konala jednotne. Preto podporujeme zahájenie procesu zjednocovania maďarských strán. Nastal čas, keď rokovania musia nahradiť činy. My, ktorým občania zverili správu svojich obcí a domovov, podporujeme silnú politickú reprezentáciu.Je to v záujme našich obcí a našej komunity.
 
Dúfame, že k tejto dohode sa v budúcnosti pripoja všetky strany, hnutia, inštitúcie a organizácie, ktoré majú záujem o jednotné zastúpenie maďarskej komunity na Slovensku.

Zupko Tamás Vezekény, Horváth Zoltán Tallós    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Zupko Tamás Vezekény, Horváth Zoltán Tallós petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...