Szocializálódást, fejlődést a Tallinn-városrészre!

Tisztelt Polgármester úr! Tisztelt város vezetőség!

Mint azt maguk is tudják Szolnokon, a Tallinn-város részben régebben nagyon sok szegény család és idős ember lakott. Számuk viszont egyre csökken. Nagyon sok család költözik ide, cserélődik a lakosság. A Széchényi város részhez képest sajnos itt nem található meg nagyon sok üzlet ami a mindennapi teendőinket könnyítené meg, valamint az itt kialakuló szocializálódást. Úgy érezzük, hogy teljesen elvagyunk szigetelődve Szolnoktól.

Szeretnénk megkérni Szalay Ferenc polgármester urat és a város vezetőséget, hogy változtassanak a helyzeten, ha másképp nem akkor aláírás gyűjtéssel! Hátha a vezetők belátják, hogy igenis szüksége van a lakosoknak arra, hogy este 18:00 után, hétvégente vagy akár csak egy fáradt nap után az otthonukhoz közeli boltokba tudjanak elemenni ne pedig utazzanak azért, hogy egy nagyobb bevásárlást megejtsenek!

Mit szeretnénk? Miért szeretnénk?

Szocializálódást, fejlődést a Tallinn- városrészre! A hétköznapok megkönnyebítését! Ez a petíció lényege!

Szeretnénk saját:

• Penny-t, Aldit, Lidilt vagy Tescot!
  • Zöldséges boltot
  • Hentes üzletet
  • Rossmant vagy DM-et
  • Tovább nyitva tartó Nemzeti Dohányboltot
  • Buszjegy vásárlasi lehetőséget 17:00 után és hétvégente
  • Parkolókat a "18-as" környékére

Nem szeretnénk kifogásnak hallani azt, hogy nincs hova! Hely van! Akár a régi tüdőkórház, a Sparral szembeni nagy terület. A forgalom az új körförgalomnak hála nem lehet akadály!

Már ebben a városrészben is laknak fiatalok, családosok! Új munkalehetőségeket is adhatna ezzel a város valamint, kevesebb lesz a belvárosba való beutazás, ezáltal még a környezetnek is jót tehetünk!

Végezetül, ha nem hinnék el, hogy tényleg nagy szükségünk lenne a fejlesztésekre nézzék meg az egyik social media felületen ezt a bejegyzést és a hozzá érkező kommenteket! (A neveket és a profil képeket a személyazonosságok védelme érdekében kitakartam!)

Az eredeti poszt:

peticióképek.jpg

És az erre érkező reakciók közül pár darab:

hat.jpghét.jpgkép19.jpgkilences.jpglépek.jpgmégegy.jpgnyolcas.jpgpeticioképek.jpgtizenegyes.jpgtizenhárom.jpgtizenkettes.jpgtizennégyes.jpgtizes.jpg

Tisztelettel: Pálosi Krisztina

Kelt.: Szolnok, 2020.09.11.

Az aláírással felhatalmazom Pálosi Krisztina petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.