Szocializálódást, fejlődést a Tallinn-városrészre!

Tisztelt Polgármester úr! Tisztelt város vezetőség!

Mint azt maguk is tudják Szolnokon, a Tallinn-város részben régebben nagyon sok szegény család és idős ember lakott. Számuk viszont egyre csökken. Nagyon sok család költözik ide, cserélődik a lakosság. A Széchényi város részhez képest sajnos itt nem található meg nagyon sok üzlet ami a mindennapi teendőinket könnyítené meg, valamint az itt kialakuló szocializálódást. Úgy érezzük, hogy teljesen elvagyunk szigetelődve Szolnoktól. 

Szeretnénk megkérni Szalay Ferenc polgármester urat és a város vezetőséget, hogy változtassanak a helyzeten, ha másképp nem akkor aláírás gyűjtéssel! Hátha a vezetők belátják, hogy igenis szüksége van a lakosoknak arra, hogy este 18:00 után, hétvégente vagy akár csak egy fáradt nap után az otthonukhoz közeli boltokba tudjanak elemenni ne pedig utazzanak azért, hogy egy nagyobb bevásárlást megejtsenek! 

Mit szeretnénk? Miért szeretnénk?

Szocializálódást, fejlődést a Tallinn- városrészre! A hétköznapok megkönnyebítését! Ez a petíció lényege! 

Szeretnénk saját:

  • Penny-t, Aldit, Lidilt vagy Tescot!
  • Zöldséges boltot
  • Hentes üzletet
  • Rossmant vagy DM-et
  • Tovább nyitva tartó Nemzeti Dohányboltot 
  • Buszjegy vásárlasi lehetőséget 17:00 után és hétvégente
  • Parkolókat a "18-as" környékére

Nem szeretnénk kifogásnak hallani azt, hogy nincs hova! Hely van! Akár a régi tüdőkórház, a Sparral szembeni nagy terület. A forgalom az új körförgalomnak hála nem lehet akadály! 

Már ebben a városrészben is laknak fiatalok, családosok! Új munkalehetőségeket is adhatna ezzel a város valamint, kevesebb lesz a belvárosba való beutazás, ezáltal még a környezetnek is jót tehetünk! 

Végezetül, ha nem hinnék el, hogy tényleg nagy szükségünk lenne a fejlesztésekre nézzék meg az egyik social media felületen ezt a bejegyzést és a hozzá érkező kommenteket! (A neveket és a profil képeket a személyazonosságok védelme érdekében kitakartam!)

Az eredeti poszt:

peticióképek.jpg

És az erre érkező reakciók közül pár darab:

hat.jpghét.jpgkép19.jpgkilences.jpglépek.jpgmégegy.jpgnyolcas.jpgpeticioképek.jpgtizenegyes.jpgtizenhárom.jpgtizenkettes.jpgtizennégyes.jpgtizes.jpg

 

 

Tisztelettel: Pálosi Krisztina

Kelt.: Szolnok, 2020.09.11.

 

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Pálosi Krisztina, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook