Szima Judit ügyében a Kúria jelöljön ki elfogulatlan bíróságot!

15934659_1630481183926966_2066020475_n.jpgSzima Judit, a TMRSZ (A TETTREKÉSZ MAGYAR RENDŐRSÉG SZAKSZERVEZETE) ügyvivő főtitkára és főtitkára I.r. terheltként  2016.december 21-én kérte a Kúriát, ZÁRJA KI ügyének tárgyalási jogosultságából a nyilvánvalóan elfogult Zalaegerszegi Törvényszéket, továbbá a Pécsi Ítélőtáblát – amelynek illetékességi területén egyazon ügyben kétszer is törvénytelen bírói tanácsot „sikerült” az ügy elbírálására kijelölni. 

Bizonyításra került az is, hogy a II. fokon eljárt dr. Sorok Norbert Zalaegerszeg Törvényszéki elnöke fellebbezési tárgykörben vonta el a II. fokú tanácsa eljárási jogát és ezzel befolyásolta a szervezeti, munkáltatói alárendeltségébe tartozó tanács tagjait, továbbá általa tudottan is nem törvényes bíró volt a tanácsban, mely az ítélet hatályon kívül helyezését kell hogy eredményezze. Mindezekre figyelemmel  Szima Judit kérte, hogy az eddig el nem bírált elfogultsági kifogásnál ezen tényeket is vegyék figyelembe, és a Kúria jelöljön ki más törvényszéket az ügy érdemi vizsgálatára és jogerős ítélet meghozatalára, amely bíróság eljárása nem kopírozza le az ötvenes évek koncepciós eljárásának menetét azt jogállami megoldásnak láttatva.

AMENNYIBEN ÖN TÁMOGATJA, illetve KÖVETELI, HOGY SZIMA JUDITNAK, A TETTREKÉSZ MAGYAR RENDŐRSÉG SZAKSZERVEZETE FŐTITKÁRÁNAK ÜGYÉT PÁRTATLAN, NEM ELFOGULT BÍRÓSÁG TÁRGYALJA, AKKOR   LEGYEN SZÍVES SZIMA JUDIT KÉRVÉNYÉT A KÚRIA FELÉ E PETÍCIÓ ALÁÍRÁSÁVAL ERŐSÍTSE, TÁMOGASSA MEG!

Köszönettel: a Szima Juditért és gyermekéért kiállók csapata. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pár szó Szima Juditról: 

Szima Judit elfogultsági és kizárási indítványt nyújtott be  a Zalaegerszegi Törvényszék ellen, amit eddig még törvényellenesen nem bíráltak el. Ennek ellenére a  másodfokú tárgyalást jogtalanul lefolytatta a Zalaegerszegi Törvényszék, és 5 év letöltendő börtönfogságra, valamint 22 millió forint vagyoni elkobzásra ítélte másodfokon, tehát jogerősen Szima Juditot 2016. november 29-én.

Szima Juditot azzal vádolják, hogy az általa vezetett Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet pénzéből 22 millió forintot elsikkasztott. Évente a szakszervezet minden költségvetést jóváhagyott, és a Szakszervezet belső rendelkezéseibe nem is szólhat bele külső fórum, mint pl-ul a bíróság. A Szakszervezet  természetesen nem is gondolja, hogy Szima Judit megkárosította volna!
Szima Judit a legtöbb fegyveres taggal bíró rendőrségi szakszervezet alapítójaként és főtitkáraként, több mint 8000 tettrekész rendőrségi szakszervezeti taggal, veszélyt jelentett a mindenkori hatalom gyakorlóira (tehát Kormánytól függetlenül), mert szakszervezeti tagjain keresztül belelátott a rendőrség színfalak mögötti tevékenységébe, és mert becsületes, és autonóm személy, aki nem fél a tettektől (ezt tükrözi az általa alapított szakszervezet neve). 2011-ben a TMRSZ által szervezett szakszervezeti tüntetés előtt két nappal őrizetbe vették, azóta politikai koncepciós üldözésben van része. Szima Judit  kiskorú gyermekét egyedül nevelő anyaként lett 5 év börtönre ítélve ( férje tűzoltó volt, és tűzoltás közben meghalt). Tehát az ítélet nem csak az anyát, hanem a kiskorú, apját elvesztett gyermeket is érinti, hiszen a kiskorú lány 5 évre elvesztené az anyai szeretetet, törődést, mikor már a mások életéért küzdő édesapjáét is elvesztette, ha a petíció nem érné el a célját!


Az ügyészség emberei zsákostúl vitték el a szakszervezeti papírokat, jegyzőkönyv készítés nélkül, és a papírok egy részét nem is adták még vissza. 
Szima Judit állítja hogy ártatlan, és a koncepciós perek ellene nem most kezdődtek, ez a per csak a betetőzése politikai üldözésének.

Tekintse meg az alábbi filmeket, amennyiben még nem tudott megfelelően tájékozodni Szima Judit ügyéről, szakszervezeti munkájáról, és ezt most be szeretné pótolni döntése előtt:

https://www.youtube.com/watch?v=hWnKeyVBz80&t=93s

https://www.youtube.com/watch?v=L1Gmw-6Rxjg&t=121s

https://www.youtube.com/watch?v=c0k5FdfdD0k&t=1s

 

https://tmrsz.hu/2017/01/02/biro-leleplezo-elszolasa/