Szigorúbb itéleteket kérünk az állatkínzók ellen

Nyilatkozatommal támogatom a Herosz, a Herman  Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület, azon kérését, hogy a Kúria (1055 Budapest, Markó u. 16.) – mint az egységes bírói jogalkalmazás biztosítója - kezdeményezze a bíróságok felé, hogy a jogerősen elítélt állatkínzókkal szemben szigorúbban járjon el: az eddiginél sokkal nagyobb arányban szabjon ki letöltendő börtönbüntetéseket a felfüggesztett büntetés helyett.

A szigorítást a rengeteg napvilágra került kegyetlen állatkínzás indokolja.

Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület elnöksége, info@herosz.hu    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület elnöksége, info@herosz.hu, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.