SZEREZZÜK VISSZA A BALATON PARTOT NÉPSZAVAZÁSSAL !

SZEREZZÜK VISSZA A BALATON PARTOT NÉPSZAVAZÁSSAL !
1.

Az aláírók kezdeményezik a Balaton teljes partszakaszának , felszabadítását , közvagyonba vételét, továbbá egy egybefüggő parti sétány létesítését .  

2.

Sikeres népszavazás esetén , az aláírók  kötelezik az államot , hogy azonnali hatállyal, kezdje meg a tárgyalásokat , illetve a munkálatokat , egy egybefüggő parti sétány kialakítására , bicikliúttal , 

minimum 20 méter szélességben.

3.

Az egybefüggő sétányt kialakítását , kizárólag   természeti akadály , illetve meglévő  természetvédelmi terület térítheti el a partvonaltól.

A VÍZ HASZNÁLATÁÉRT EZENTÚL , SENKI FIZETSÉGET NEM KÉRHET.

4.

A part köztulajdonba vételére ,  6 hónap áll rendelkezésre .

A munkálatok befejezésére ,  a parti sétány átadása  , maximum két évet vehet igénybe , a sikeres  népszavazás után.

5.

Kezdeményezzük   alaptörvénybe iktatni, hogy a Balaton  , és   a hozzá tartozó  sétány közvagyon , azt senki meg nem vásárolhatja.

6.

Az aláírók kinyilvánítják, hogy a fent említettekkel egyetértettek  , és népszavazást kezdeményeznek , ezen célok megvalósítása érdekében.
 

 


 


  


Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem csegevarga, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook