Szeged-Sziksósfürdőre lekanyarodósávot kérünk!

Én jó magam is itt lakom Sziksósfürdőn, és nap mint nap több alkalommal is tapasztalom, hogy nagyon veszélyes lekanyarodni Sziksósfürdőre főként a nyári időszakokban mivel ilyenkor a fák lombjai beláthatatlanná teszik a biztonságos lekanyarodást. Volt itt már baleset nem is egy.

Ha valaki itt százzal száguldozik, hiába gondolod úgy hogy most kanyarodhatsz addigra odaér az autódhoz és megtörténhet a baj. Még nincs egy hónapja sem, hogy épp az árokban találtam egy autóst akinek a segítségére szaladtam, de hála semmi baja nem történt, viszont megjegyezte ő már 1974 óta vezet de még így nem járt!

Tegyünk valamit emberek!

Ez egy üdülőövezet ahová sok külföldi turista is jön főként nyáron. Ne várjuk meg amíg több áldozata lesz ennek az útszakasznak!

A kanyarban lévő buszmegállót is évente legalább kétszer kiütik az autók, miért várjuk meg hogy az ott várakozó emberekbe is beleszaladjon egy autó?

Az utak is szörnyűek! Évente cserélhetjük az első kerék csapágyakat és a lengéscsillapítót!

Itt tartják évről-évre a nemzetközi Kamionos Country Találkozót is, amelyet sok küföldi látogat.

Olyan lekanyarodó sávot szeretnénk Széksósi útról a Vereshomok útra, mint amilyet Subasa is kapott, de talán egy körforgalom jobban meg tudná oldani a problémát.

A petició aláírását követően az e-mail fiókodban kapott levéllel meg kell erősítened a peticiót!

petíció aláírható Kiskundorozsmán a következő helyeken is 2014.01.06-tól

• Coop élelmiszerbolt
  • Hentes üzlet
  • Angex bálás üzlet
  • Vegyi diszkont
  • Dohánybolt (mindkét helyen)
  • Kenyér bolt (mindkét helyen)
  • Gyógyszertár (csak az egyik helyen-Angex mellettiben))
  • Zöldséges bolt
  • Kozmetika
  • Fodrászat (női érfi)
  • Gyógynövény üzlet
  • Kutya üzlet
  • 100 Ft-os üzlet

További aláírásokat várunk!

Az aláírással engedélyezem Ujházi Katalin, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.