Szabó P. Szilveszter szokjon le a dohányzásról

1. Azért indítom ez a petíciót, hogy minél többen legyünk, akik jelzik Szilveszternek, hogy milyen jó lenne, és mennyire nagyon örülnénk neki, ha nem dohányozna ennyit és nem vágatná ilyen rövidre a haját.

Ha esetleg eljutna Szilveszterhez:

Művész úr,

Tiszteljük önt és támogatjuk bármiben, de egyszerűen nem tudunk elmenni amellett, hogy mennyivel jobban állna, ha akár csak pár centivel is, de hosszabbra hagyná a haját. Ezek mellett szeretnénk elmondani, hogy páran az életünket adnánk önért, többet jelent nekünk, mint azt el tudja képzelni, és rettenetesen féltjük, amiért ennyit dohányzik. Szeretnénk ha minél tovább velünk maradna.

Akik szeretjük Szilvesztert    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Akik szeretjük Szilvesztert, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.