Szabadságot Tóth Ádám színházigazgatónak

inbound4657212055489166239.jpgTóth Ádám 47 éves, színházigazgató, rendező és író. Több, sok évvel ezelőtti büntető-ügyben csalásokkal vádolták meg, S hiába minden küzdelem az Igazságért, börtönbüntetésekre ítélték annak ellenére, hogy nem követett el semmilyen bűncselekményt. Ádám harminc éve a magyar kultúra elhivatott követe, előadásait közel egymillióan látták, Magyarországon és az elszakított országrészeken is. Tizenkét éve alapította meg a Budapesti Showszinházat, öt évvel ezelőtt pedig megnyitotta Csillebércen a Budai Szabadtéri Színházat. A Nemzeti Operett gála társulatot 2018 óta vezeti, azóta több, mint százezer néző látta különleges és látványos gálaműsorait. Nevéhez fűződik az Ég a Föld tüdeje! segélykoncert vagy a covidhoz kapcsolódó Köszönjük Nektek hálakoncert is. A Hullócsillagok éjszakája elnevezésű eseménysorozatára évről évre százezrek regisztrálnak.

Ez a szimpátia aláírás-gyujtes azt a célt szolgálja, hogy közösen kifejezzük támogatásunkat Ádám kapcsán és együtt kérjük a Tisztelt Köztársasági elnököt a kegyelem gyakorlására irányába, vagy ügyeinek újra tárgyalását egy elfogulatlan bíróságon.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tóth András petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...