Szabadságot Tóth Ádám színházigazgatónak

inbound4657212055489166239.jpgTóth Ádám 47 éves, színházigazgató, rendező és író. Több, sok évvel ezelőtti büntető-ügyben csalásokkal vádolták meg, S hiába minden küzdelem az Igazságért, börtönbüntetésekre ítélték annak ellenére, hogy nem követett el semmilyen bűncselekményt. Ádám harminc éve a magyar kultúra elhivatott követe, előadásait közel egymillióan látták, Magyarországon és az elszakított országrészeken is. Tizenkét éve alapította meg a Budapesti Showszinházat, öt évvel ezelőtt pedig megnyitotta Csillebércen a Budai Szabadtéri Színházat. A Nemzeti Operett gála társulatot 2018 óta vezeti, azóta több, mint százezer néző látta különleges és látványos gálaműsorait. Nevéhez fűződik az Ég a Föld tüdeje! segélykoncert vagy a covidhoz kapcsolódó Köszönjük Nektek hálakoncert is. A Hullócsillagok éjszakája elnevezésű eseménysorozatára évről évre százezrek regisztrálnak.

Ez a szimpátia aláírás-gyujtes azt a célt szolgálja, hogy közösen kifejezzük támogatásunkat Ádám kapcsán és együtt kérjük a Tisztelt Köztársasági elnököt a kegyelem gyakorlására irányába, vagy ügyeinek újra tárgyalását egy elfogulatlan bíróságon.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tóth András petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...