Szabadságot Szima Judit főtitkárnak, a TMRSZ-nek!

A Magyar Állam legfőbb közjogi méltóságai részére, a vétkesek közt cinkos aki néma elv alapján a Magyar Nép, a Magyar Nemzet állampolgárai a jelen petíciót aláíró tagjai, valamint szervezetei részéről

Dr. Áder János Köztársasági Elnöke,

 Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök,

 Dr. Kövér László Országgyűlés Elnöke,

 Dr. Darák Péter Kúria Elnöke,

 Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész részére!

Tisztelt Excellenciás Urak!

Minden jogállam természetes része a jól működő rendőrség. A rendőrségi dolgozók, akik munkavállalók felelősségteljes munkát végeznek.

Munkájuk nehéz és fáradságos , a tisztességes és magas színvonalú munkavégzésük az állampolgárok érdeke, melyhez szükséges egy biztonságos, jogállami keretek között alkotott jogszabályokkal körbebástyázott munkáltatói háttér, a rendőrök korlátozott jogait figyelembe vevő, igazságos munkáltatói bánásmód.

Ezt képviseli a TMRSZ, mely szervezetnek a főtitkárát ennek érdekében tett lépései miatt három év börtönbüntetéssel kívánják sújtani.

Kérjük, hogy vizsgáltassák ki Szima Judit és a szakszervezet ellen a büntetőeljárás során elkövetett törvénytelenségeket, a felelősöket vonják felelősségre, mivel az eljárás kezdetétől fogva az ügyészek a nyomozási és bizonyítási szabályok törvényességét megsértették, hivatali visszaélések sorozatát követték el a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete és főtitkára Szima Judit sérelmére!

Az eljárásban résztvevőként törvényes jogaikat nem gyakorolhatták, a főtitkárt törvénytelenül két alkalommal is előzetes letartóztatásba helyezték, közel 8 hónapig fogva tartották, előtte meg lakóhelyéről 5 hónapra száműzték!

A Szekszárdi Járásbíróság ezeket nem volt hajlandó vizsgálni, sőt törvénytelen eljárásban el nem követett bűnökért 3 évre elítélte, közügyektől eltiltotta, vagyonelkobzás kiszabásával földönfutóvá akarja tenni Őt is és a szakszervezete is! Ezzel a több éve húzódó koncepciós eljárással a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete és főtitkára , Szima Judit sérelmére az állam direkt módon beavatkozott a társadalmi szervezet belügyeibe!


Kérjük, hogy indítsanak vizsgálatot, mert megengedhetetlen országunk, nemzetünk biztonsága érdekében, amikor olyan nagy a kiszolgáltatottság, és csak magunkra számíthatunk, hogy a rendvédelmi dolgozókat tisztességgel és becsülettel képviselő magyar asszony ellen és a rendvédelmi dolgozókat képviselő szakszervezet ellen továbbra is koncepciós eljárás folyjék!


Igazságot, Egyenlőséget, Tisztességes eljárást és Szabadságot kérünk a politikai fogollyá tett, meghurcolt Szima Judit asszonynak, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete főtitkárának!


Szima Judit munkássága számunkra reményt ad, akit a rendőrök melletti kiállása, érdekvédelmi munkája miatt köztörvényes bűnözőként kívánnak beállítani, elítélni, és aki ebben a helyzetében is bátran , példát adva helytáll a nemzetünkért, országunkért, a munkavállalókért.

Kérésünk figyelemfelhívó, mert az elmaradt intézkedések esetén a következmények politikai, köztörvényes és morális felelőseivé is válunk mindahányan, kivétel nélkül, mert tudjuk jól: „vétkesek közt cinkos aki néma”.

2015.július havában

Aláírók: