Surgos segitseget kerunk ! Egy alairasal segitsek as iker kisfiuk viszakeruleset csaladjukhoz!

F84AB19C-8D1C-4EB9-9FD3-7347550E5CF2.jpeg

 Ezt a két gyönyörű fiút a svédországi szociális munkások távolították el anyja otthonából. A fiúk anyjától elválasztott apját soha nem vizsgálták meg, hogy alkalmas-e a fiúk felügyeletére. soha nem kérdezték meg, hogy akarja-e őket! 

  A gyerekeket eltávolították és nevelőszülőkhöz helyezték, és külön élnek. az apa nem érintkezhetett a fiúkkal, és nem beszélhettek a nyelvükön, amikor csak öt percig volt lehetőségük beszélni, a szociális munkás azzal fenyegetőzött, hogy befejezi a hívást, ha a svéden kívül más nyelvet is hall.

 Kérjük, írja alá ezt a petíciót, ossza meg barátaival és családjával, és kérje meg aláírásukat! ha sikerül elegendő aláírást szereznünk, felkelthetjük a felsőbb hatóságok figyelmét! Előre is köszönöm 

 

 

 

 

 

 


World Roma Federation (WRF)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom World Roma Federation (WRF) petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...