STREET FOOD BURGER

0AC7179B-0BAC-4CBA-BB2D-928B19FAFC7F.jpeg6EF24E7D-A806-4FF7-87FF-F61019865DC9.jpeg
Kedves olvasó!

Szeretettel megkérem, írja alá a petíciónkat, amellyel kérelmezhetjük, hogy a jelenlegi falfestés megmaradjon a Street Food Burger, Békés nevű gyorséttermünkön külső homlokzatán.
Bizonyára sokan tudjátok, hogy a Penny Market sarkán (Békés, Kossuth L. u. 17. szám) már 2 éve üzemeltetjük a gyorséttermünket. A kifogásolt falfestmény már lassan 1 éve látható az épületen. Békés Város Polgármesteri Hivatala a város településképi rendeletére hivatkozva felszólított, ennyi idő után állítsuk vissza az eredeti állapotot, aminek megtartásáról korábban semmilyen tájékoztatást nem kaptunk.
Kérem, hogy aláírásával járuljon hozzá, hogy az 1 éve elkészült homlokzat jelenlegi állapotában megmaradhasson, és éttermünk a jövőben zavartalanul működhessen.
Aláírását és támogatását ezúton köszönjük: STREET FOOD BURGER BÉKÉS

Street Food Burger Békés    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Street Food Burger Békés, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.