Stop Facebook-cenzúra!

Magyarországon 5.4 millió ember használja a Facebook szolgáltatásait, tehát ez a legjelentősebb közösségi média. Sajnos a Facebook folyamatosan cenzúrázza a nemzet, a család és a keresztény értékek mellett kiálló tartalmakat, de ezzel párhuzamosan támogatja a migrációt, a fura családtípusokat vagy éppen a meleg coca-colát.

Szólásszabadságot.jpg

"Az országokhoz nem köthető, határokon átívelő tevékenységet folytató nagyvállalatok szabályozását uniós és nemzeti szinten egyaránt újra át kell tekinteni. A techcégek működése nem átlátható, nem ellenőrizhető, nem biztos, hogy ott fizetnek adót, ahol a bevételük keletkezik" – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter vasárnap a Sziget fesztivál európai uniós pontján.

Egyre több információ kerül nyilvánosságra a Facebook visszaéléseiről (Cambridge Analytica botrány, beszélgetések lehallgatása stb.). Ma már bizonyítható, hogy a Facebook tiltott adatgyűjtést végez, még a felhasználók magánbeszélgetéseit is megfigyeli, sőt gyakran kereskedik az adatainkkal. Miközben pedig maximalizálja a bevételeit, kibújik az adófizetési kötelezettség alól is. Különösen aggasztó, a Facebook tervezett hírszolgáltatása, amivel még tovább csökkentenék a hírek politikai sokszínűségét.

Ezért kérjük Magyarország kormányát, hogy ha kell jogi eszközökkel is védje meg a magyar emberek szólás- és véleményszabadságát a Facebooktól és a hasonló nemzetközi technológiai cégektől.

Üdvözöljük az Igazságügyi Minisztérium a technológiai óriáscégek szabályozásának lehetőségét vizsgáló munkacsoportjának megalakulását. Mi, a petíció aláírói, szeretnénk támogatásunkról biztosítani Önöket, hogy tudják, a magyar emberek egyetértenek és várják a mielőbbi intézkedéseket.

Cenzúra-mentes Facebookot akarsz, ahol nyugodtan kiállhatsz a nemzetért, a családért és a keresztény értékekért? Akkor írd alá a petíciót és oszd meg minél több ismerősöddel!

Ha pedig a nemzetért való kiállásod miatt veled is történt már ilyen incidens, akkor kérjük küld el a poszt vagy hozzászólás képernyőfotóját és a Facebook reakcióját a stopfacebookcenzura@freemail.hu email címre. Szeretnénk összegyűjteni ezeket a bizonyítékokat, hogy ezzel is segítsük a munkacsoport eredményes fellépését.

Köszönjük!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Abonyi Sándor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )