STOP az oltásellenességnek, STOP a vírustagadásnak! / STOP antivaccinării! STOP negarea virusului!

Main1.jpg(Fotó: recorder.ro)

 

HU:

Alulírottak arra kérjük az erdélyi, magyarországi, felvidéki, vajdasági, kárpátaljai stb. sajtóorgánumokat, hogy a platformjaikon (honlap, Facebook, Twitter, Instagram stb.) megjelent koronavírussal kapcsolatos cikkek, videók alatt tiltsanak le mindenféle oltásellenes, vírustagadó, és olyan hozzászólást, amely a járvány elleni harc sikerességét veszélyezteti!

Úgy véljük, hogy ezek a hozzászólások is nagyban befolyásolják azt, hogy elterjedtek a konteós hírek, oltásellenes hazugságok és a pandémia elleni harc eredménytelennek bizonyult.

Ugyanakkor úgy véljük, hogy ez a tiltás nem ütközne a szólásszabadság elvébe, viszont nagyban hozzájárulna ahhoz, hogy emberek tízezrei ne jussanak kórházakba és emberek százai, ezrei ne haljanak meg a koronavírus okozta betegségben.

Köszönjük mindenkinek, aki ezekben a nehéz időkben felelősséget vállal, hogy segítse társadalmunkat!

RO:

Subsemnații pe această cale, îi rugăm ferm pe jurnaliștii din media română ca pe platformele lor (site web, Facebook, Twitter, Instagram etc.), sub articolele care relatează despre situația epidemiei în țara și în lume, să interzică comentariile negaționiste, care zădărnicesc eforturile pentru combaterea epidemiei.

Credem că  în mare parte aceste comentarii influențează răspândirea teoriilor conspiraționiste, a minciunilor despre vaccin, și au contribuit la eșecul luptei împotriva epidemiei.

După părerea noastră, această măsură de restricție nu intră în conflict cu dreptul la libera exprimare, în schimb poate contribui la scăderea numărului de pacienți în spitale sau ATI, și ajută la eliminarea pericolului de deces din cauza Covid-19. 

Mulțumim din suflet pentru cei care își asumă responsabilitatea de a ajuta societatea noastră  în aceste vremuri grele!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tókos Levente petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...