Spar Veggie termékeket a hazai Spar üzletekbe!

Saját nevedben is írj (elég ha kimásolod a petíció szövegét) a Spar-nak ide: vevoszolgalat@spar.hu

Hazánkban is egyre nagyobb igény mutatkozik a tisztán növényi alapú ételek iránt.

Ennek egyik oka, hogy egyre több a vegán életmódot folytató ember.

Sokan nem szeretnének hozzájárulni az állatok kizsákmányolásához, szenvedéséhez, leöléséhez, mások pedig az egészségük, gazdasági  érvek, vagy környezetvédelmi szempontok miatt választják ezt az életformát!

A hazánkban vezető és második halálokként szereplő szív és érrendszeri illetve daganatos megbetegedések több mint százezer embernek adnak okot, az ilyen termékek fogyasztására, mint a gyógykezelést kiegészítő koleszterintől és állati fehérjétől mentes diéta alapkövei!

Ezen felül pedig sokan megelőzés, vagy az egészségük megőrzése okán keresik, és fogyasztják a növényi alapú ételeket.

A (Spar ausztriai üzleteiben kapató) Spar Veggie termékek az üzletlánc saját márkás termékei hazánkban nem kaphatóak, bár igény lenne rá.

Szeretnénk elérni, hogy a Spar hazai üzleteinek polcaira is kikerüljenek a fent említett termékek!

Szeretnénk, ha a Spar elérhetővé tenné növényi termékcsaládját a magyar vásárlók tízezrei számára is, és ha az első olyan üzletlánccá válna itthon, ami foglalkozik vásárlói egészségével!

Ez a lépés mindenkinek jövedelmező lenne, hiszen a fogyasztók egyszerűen, egy helyen hozzájuthatnának a kívánt termékekhez, ezzel is a Spar forgalmát növelve, az üzletlánc pedig úttörő szerepet vállalhatna az egészséges étel - egészséges élet felelős üzlethálózataként, hatalmas marketingelőnyhöz juttatva saját magát!

A fent felsorolt csoportok rengeteg pénzt hagynak bioboltokban. Jó lenne, ha a Spar-ban is megvehetnénk ezeket az ételeket!

Ehhez pedig semmi másra nincs szükség, mint egy már létező saját termékcsládot idehaza is forgalomba hozni!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kakuk Bálint petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...