Spar Veggie termékeket a hazai Spar üzletekbe!

Saját nevedben is írj (elég ha kimásolod a petíció szövegét) a Spar-nak ide: vevoszolgalat@spar.hu

Hazánkban is egyre nagyobb igény mutatkozik a tisztán növényi alapú ételek iránt.

Ennek egyik oka, hogy egyre több a vegán életmódot folytató ember.

Sokan nem szeretnének hozzájárulni az állatok kizsákmányolásához, szenvedéséhez, leöléséhez, mások pedig az egészségük, gazdasági  érvek, vagy környezetvédelmi szempontok miatt választják ezt az életformát!

A hazánkban vezető és második halálokként szereplő szív és érrendszeri illetve daganatos megbetegedések több mint százezer embernek adnak okot, az ilyen termékek fogyasztására, mint a gyógykezelést kiegészítő koleszterintől és állati fehérjétől mentes diéta alapkövei!

Ezen felül pedig sokan megelőzés, vagy az egészségük megőrzése okán keresik, és fogyasztják a növényi alapú ételeket.

A (Spar ausztriai üzleteiben kapató) Spar Veggie termékek az üzletlánc saját márkás termékei hazánkban nem kaphatóak, bár igény lenne rá.

Szeretnénk elérni, hogy a Spar hazai üzleteinek polcaira is kikerüljenek a fent említett termékek!

Szeretnénk, ha a Spar elérhetővé tenné növényi termékcsaládját a magyar vásárlók tízezrei számára is, és ha az első olyan üzletlánccá válna itthon, ami foglalkozik vásárlói egészségével!

Ez a lépés mindenkinek jövedelmező lenne, hiszen a fogyasztók egyszerűen, egy helyen hozzájuthatnának a kívánt termékekhez, ezzel is a Spar forgalmát növelve, az üzletlánc pedig úttörő szerepet vállalhatna az egészséges étel - egészséges élet felelős üzlethálózataként, hatalmas marketingelőnyhöz juttatva saját magát!

A fent felsorolt csoportok rengeteg pénzt hagynak bioboltokban. Jó lenne, ha a Spar-ban is megvehetnénk ezeket az ételeket!

Ehhez pedig semmi másra nincs szükség, mint egy már létező saját termékcsládot idehaza is forgalomba hozni!