Kecskemét önkormányzata vásárolja meg az SOS Gyermekfalu épületeit közösségi célokra!

Legyen az SOS falu a kecskemétieké, a petőfivárosiaké… a miénk! 
Legyen a jövőben akár bölcsőde, orvosi rendelő, közösségi tér, stb... Találjuk meg közösen a későbbi funkcióját!

Tavaly robbant a hír, hogy eladja magyarországi ingatlanjait az SOS Gyermekfalu Alapítvány. A fenntartás költségei egyre nagyobb terhet rónak e nemes ügyekért küzdő szervezetre, így a tavalyi év végén nehéz döntéssel szembesült: arra kényszerült, hogy a petőfivárosi SOS Gyermekfalu ingatlanjait - amelyek 30 évig a rászoruló vagy veszélyeztetett gyermekeknek mentsvárat, a városrész lakóinak pedig és közösségi teret biztosítottak - eladja.
Az elmúlt hetekben több környékbeli jelezte számomra aggodalmát: nem szeretnék, ha ez az ikonikus terület befektetőkhöz kerülne, ezzel megtagadva a közösségi célú felhasználás lehetőségét.

Ha egyetértetek, kérlek Titeket, támogassátok a kezdeményezést!

Alulírottak kérjük, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata vásárolja meg helyi közösségi célokra, a kecskeméti SOS Gyermekfalu, 6000 Kecskemét, Vízmű utca 22. sz. alatti ingatlanból, az ingatlan tulajdonosa által eladásra meghirdetett részt, amely a Kecskemét, belterület 22217/5 hrsz. alatti ingatlanból, 3db családi ház és egy 2 lakásos ikerház, garázsok, fedett beállók, 4395 m2 saroktelekkel. Adataim kezeléséhez ezennel hozzájárulok. 

Eredeti poszt: https://www.facebook.com/bodrozsan.alexandra.momentum/photos/a.162698417799281/648182982584153/

sos.jpg


Bodrozsán Alexandra (Kecskemét MJV önkormányzati képviselője)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Bodrozsán Alexandra (Kecskemét MJV önkormányzati képviselője), hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook