Kecskemét önkormányzata vásárolja meg az SOS Gyermekfalu épületeit közösségi célokra!

Legyen az SOS falu a kecskemétieké, a petőfivárosiaké… a miénk! 
Legyen a jövőben akár bölcsőde, orvosi rendelő, közösségi tér, stb... Találjuk meg közösen a későbbi funkcióját!

Tavaly robbant a hír, hogy eladja magyarországi ingatlanjait az SOS Gyermekfalu Alapítvány. A fenntartás költségei egyre nagyobb terhet rónak e nemes ügyekért küzdő szervezetre, így a tavalyi év végén nehéz döntéssel szembesült: arra kényszerült, hogy a petőfivárosi SOS Gyermekfalu ingatlanjait - amelyek 30 évig a rászoruló vagy veszélyeztetett gyermekeknek mentsvárat, a városrész lakóinak pedig és közösségi teret biztosítottak - eladja.
Az elmúlt hetekben több környékbeli jelezte számomra aggodalmát: nem szeretnék, ha ez az ikonikus terület befektetőkhöz kerülne, ezzel megtagadva a közösségi célú felhasználás lehetőségét.

Ha egyetértetek, kérlek Titeket, támogassátok a kezdeményezést!

Alulírottak kérjük, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata vásárolja meg helyi közösségi célokra, a kecskeméti SOS Gyermekfalu, 6000 Kecskemét, Vízmű utca 22. sz. alatti ingatlanból, az ingatlan tulajdonosa által eladásra meghirdetett részt, amely a Kecskemét, belterület 22217/5 hrsz. alatti ingatlanból, 3db családi ház és egy 2 lakásos ikerház, garázsok, fedett beállók, 4395 m2 saroktelekkel. Adataim kezeléséhez ezennel hozzájárulok. 

Eredeti poszt: https://www.facebook.com/bodrozsan.alexandra.momentum/photos/a.162698417799281/648182982584153/

sos.jpg


Bodrozsán Alexandra (Kecskemét MJV önkormányzati képviselője)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Bodrozsán Alexandra (Kecskemét MJV önkormányzati képviselője) petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...