Skate Park mentés

Kedves Hajdúböszörményiek. Segítségeteket szeretnénk kérni. A városbal lakó extrém sportot űző fiatalok nevében. Tudjuk hogy már töbször próbálkoztak ez ügyben sikertelenül de nem adják fel. Szerenének egy biztonságos skate parkot a városban. Vannak köztük akik profi szinten és vannak akik még amatőr szinten űzik e sportot de mindenképp fejlődni szeretnének. Ahoz hogy ez megvalósuljon, fejlődjenek, esetlegesen hírnevet hozzanak a városnak szükségük lenne egy pályára ahol a saját lakóhelyükön biztonságosan gyakorolhatnának hogy ne kényszerüljenek más városokba. Ehez a kezdeményezéshez gyűjtünk aláírásokat amelyet majd egy kérelemmel szeretnénk benyujtani a város vezetésének bízván pozitív elbírálásukban. Aki teheti és támogatni szeretné a fiatalokat egy aláírással az jelezze felém hogy megbeszéljük miként tudná aláírni a kezdeményezést. Támogatást megosztást eggyaránt köszönjük. SKATE PARK MENTÉS INDUL!!!! HAJRÁ HAJDÚBÖSZÖRMÉNY.

Az aláírással engedélyezem Soltész Adrienn, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.