SEGÍTSÉGKÉRÉS !!!

Tisztelt Mindenki!
 
Segítséget szeretnék kérni rasszista zaklatás és kapcsolati erőszak miatt. 
Családomat ötven éve zaklatja a rasszista, bűnöző Molnár család.
Apámról elmebetegségről szóló orvosi iratokat hamisítottak, a Molnár család szerint származása miatt (Erdélyből jött családom egy része) és mert nem akart kapcsolatot Molnár Klárával. 
Visszavonták a diagnózisokat és igazolódott szervi betegsége.
Több rokonomat is elmebetegnek nevezik, amiről iratokat hamisítanak, pedig csak arról panaszkodtak, hogy zaklatják őket nácik.
Magyarok vagyunk, de külföldinek gondolnak minket.
Molnár Sándor gyerekkorom óta zaklat.
Elmondása szerint politikus volt, jelenleg rasszista tevékenysége van.
Orvos lenne, részmunkaidőben dolgozik testvére, Molnár Mária rendelőjében, de Molnár Sándor rokonai szerint sem ért a gyógyításhoz, ezért Sancika néven ismert bűnöző lett.
Gyerekek szerint prostiként dolgoztat gyerekeket, felnőtteket és szervezett bűnözésre vesz rá embereket.
Gyerekek panaszkodtak, hogy Molnár Sándor molesztálja és zaklatja őket.
Autista vagyok, a Molnár család emiatt kezdett elmebetegnek nevezni.
Molnár Sándor gyerekkorom óta lop tőlem úgy, hogy lakásunkba beköltöztette barátait, azóta is bejárnak lopni, rongálni, bántalmazni.
Úgy ismerkedett meg velem, hogy gyerekkorom óta követett az utcán, majd fogorvosi rendelőjükbe jártam, ahol Sándor természetgyógyászként mutatkozott be és éveken keresztül azzal zaklatott, hogy szellemeket képzel, amelyek szerinte megszállják ismerőseit.
Tizenéves koromban kezdeményezésemre kapcsolatot kezdtünk, de csak kihasznált és a kapcsolatot elmebetegség rágalmazásra használta fel.
Nem akart párkapcsolatot, csak azt hogy ne ismerkedjek.
Volt barátnőjével, a pszichiáter Pigniczki Zsuzsával vizsgálat nélkül iratokat hamisítottak és gyógyszerszedésre kötelezett, amit azzal indokolt, hogy másik férfivel ismerkedtem és nem akarja, hogy kapcsolatom legyen.
Adataimat költségvetésből lopásra is felhasználta, jelentős összegű lopást tettek barátaival és minden értéket elloptak.
Tizenéves korom óta zaklatnak Molnár Sándor és családja, barátai, ismerősei.
A zaklatást azzal indokolja, hogy szerinte külföldiek vagyunk (zsidó, román, szláv származásúnak neveznek), szerinte megszállt a sátán aki szerinte őt bántja, ugyanis időutazó Jézusnak képzeli magát, előző életbeli és jövőbeli sértődéseket is megbosszul és elmondása szerint nem akarja, hogy szaporodjon a "genetikai selejt fajtám", emiatt nem engedi, hogy tanuljak, dolgozzak és tönkreteszi emberi kapcsolataimat.
Kapcsolati erőszakkal, tudatmódosítókkal betegségeket okoztak és Molnár Sándor barátaival rávette az orvosokat, hogy ne gyógyítsanak. Orvosi segítségre van szükségem krónikus betegségeim miatt!
Tíz éve pereskedem Molnár Sándor barátaival, akik felhasználják ismerőseiket korrupcióra és hamis tanúzásra.
A rendőrségen tíz éve teszek feljelentést, de a feljelentéseket elutasítják azzal, hogy már nem számít bűncselekménynek a lopás. Nem hivatalosan azt mondták szerintük zsidó származású nem tehet náluk feljelentést, mivel nem tartanak magyarnak.
Szeretnék kijönni ebből az évek óta tartó bántalmazó kapcsolatból.
Kérem írja alá aki nem ért egyet a nők bántalmazásával, pedofíliával és rasszizmussal!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Betti G Zakar petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...