Segédmotoros kerékpárral Óbudáról Újpestre

Kedves Várostársak!

Hosszú idő óta vitatott téma, hogy segédmotoros kerékpárral szabad-e átkelni a Megyeri hídon vagy az Északi összekötő hídon...
Változatlanul NEM!!! Hacsak épp nem tolja valaki a "biciklit'!
Ezt az értelmetlen és diszkriminatív szabályt szeretnénk mi becsületes és felelős segédmotoros KERÉKPÁROSOK megváltoztatni, hiszen gondoljunk csak bele: valaki a munkája miatt napi rendszerességgel Szentendréről, Pomázról, Budakalászról vagy Békásmegyerről szeretne Újpestre menni, vagy vissza, akkor kénytelen az Árpád hídig elrobogni majd vissza, mivel a kerékpárjával az M0-ra nem hajthat fel - ami reggeli csúcsban 30-40 perc kerülőt jelent, nem beszélve a plusz üzemanyag költségről! Aláírom, léteznek bunkó motorosok, de bunkó autósok, bunkó gyalogosok és bunkó kerékpárosok is, és többen mi is egyébként vezetünk autót, sétálunk vagy épp bringázunk a gyerekekkeinkkel. Úgy ahogy léteznek felelőtlen biciklisek az északi összekötő hídon, léteznek felelős segédmotoros kerékpárral közlekedők is, akik képesek maximalizáni 15-20 km/h-ban a sebességüket annak érdekében, hogy közösen és biztonságosan használhassuk a hidat, hiszen az út elég széles ehhez! Mi hiszünk benne, hogy a budapesti emberek tudnak előzékenyen és kúltúráltan is közlekedni, figyelve egymás testi épségére, igényeire!
Ha egyet ért velünk azzal kapcsolatban, hogy tegyék legálissá az átkelést sebességkorlátozás mellett  este 20: 00 és reggel 9:00 között az Északi összekötő hídon, kérem támogasson minket aláírásával!
Mi szeretjük a gyalogosokat és a bringásokat, szeressenek viszont minket, ha mi éppen nem azok vagyunk!


PhotoTouchArt_2709_034939.jpg

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook