Sajóbábony Internet szolgáltatásának korszerűsítése

A jelenlegi szolgáltató (Oláh és Társa) 2018-ban már megígérte hogy a rézkábeleket  optikai kábelekre cseréli,(https://www.youtube.com/watch?v=5iBdgiEx0tw&t=122s )ezzel szemben a mai napig nem történt semmi az ügy érdekében ezen felül elavult és lassú az egész internet ami elmegy valamikor 10 percenként. Nem teljesítik a beígért fel- és letöltést sem ezért 1 megabytal sem tölt le. A TV adás is egyre gyakrabban elmegy , vagy élvezhetetlen (szétesik a kép vagy  a hang).

Ezért szeretném ezt a petíciót indítani , hogy végre tegyenek valami az ügy érdekében , hogy ne csak ígérgessék , hanem újítsák is meg a hálózatot vagy hozzanak be új szolgáltatót

Kérem csak sajóbábonyi lakosok írják alá és a megjegyzésbe írják le a lakcímüket legalább.

Az aláírással engedélyezem Ráduly Flórián, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.