Petíció egy parkért a fiataloknak Örkényen!

Petíció egy örkényi parkért a fiataloknak!

Egy parkért ahol kosárlabdázhatsz, deszkázhatsz, bmxezhetsz, vagycsak lóghatsz a haverokkal!

Már van 3 focipályánk azoknak akik szeretik rúgni a bőrt, 2 játszóterünk kisgyerekeknek, egy fás parkunk néhány paddal a sétálni vágyóknak ( sőt itt is van egy foci pálya, ez már 4 :D ) de mi a helyzet azokkal akik más sportra, kikapcsolódásra vágynak?

Egyre nagyobb divatnak számít környékünkön is a bmxezés, gördeszkázás de sehol nem lehetünk nyugton mert a közterületeken rongálásnak számít amit művelünk, más telkére meg csak nem tehetjük be a lábunkat. Sőt nem kevesen vagyunk akik szeretnének kosárlabdázni is de kénytelen felbuszozni Dabasra ha pattogtatnának párat a haverokkal. Velünk mi lesz? :(

Tudjuk ,hogy nem olcsó mulatság egy park és azt is ,hogy nem lesz kész a jövőhéten de ezzel a petícióval szeretnénk bebizonyítani ,hogy Örkénynek szüksége van egy ilyenre. Ahová eltudnak vonulni a tinédzserek ,hogy ne zavarjanak senkit, ahol vígan pattogtathat aki kosarazni szeretne, ahol gurulhat egyet az aki deszkázni szeret és ahol tekerhet pár kört akinek a bmx minden vágya.

Megvalósítani bőven van hely hisz nem egy hely van Örkényen ami kihasználatlan!

- A tulipán utca sarkán lévő üres telek

- A focipálya és a játszótér közötti terület is csak egy füves üres placc

- A fő utca melletti parkban rengeteg a kihasználatlan terület

Nem szeretnénk mást csak egy lebetonozott helyet, néhány paddal, egy kosárpalánkkal , meg néhány egyszerűbb elemmel (lépcső, korlát ) ,hogy lehessen bmx ezni és gördeszkázni.

Ha Dabason és Inárcson is sikerült ezt megvalósítani, nálunk miért ne lehetne?

Ezen helyek közül valamelyik biztonsan megvalósítható lenne nem? Ha egyet értessz ,hogy szükségünk van egy ilyenre töltsd ki a petíciót! Nem kell több néhány adatnál, neked pár perc, nekünk jópár évnyi szórakozás! :)
Ha elérjük a 200 aláírást akkor elküldjük a petíciót a polgármesteri hivatalnak!