Petíció Csutak Doktornőért

Dr. Dancs Judit jegyző                      Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal   Porga Gyula polgármester                                Veszprém MJV Önkormányzata          Csik Richárd képviselő Veszprém MJV Önkormányzata    

                                                                       Lakossági kérés / petíció - Dr. Csutak Ibolya házi orvos továbbfoglalkoztatására 

Tisztelt Jegyző Asszony, Polgármester Úr és Képviselő Úr!

Jelen petíció aláírói tisztelettel kérjük Önöket, hogy a nemrég tudomásunkra jutott házi orvosi ellátásunkat érintő változtatásokat bírálják felül.

Veszprém 5. számú házi gyermekorvosi körzetben feladatát több évtizede ellátó orvosunk, Dr. Csutak Ibolya doktornő szerződése e hónap végén lejár, amely meghosszabbítását tisztelettel kérjük. Ezzel biztosítanák gyermekeink részére az eddigi színvonalas, őszinte bizalmon alapuló, sokunk számára pótolhatatlan orvos szakmai ismerettel rendelkező ellátást.

A tavalyi évben a Város, a Perlaky-díj odaítélésével ismerte el Doktornő szakmai munkáját. Az alábbi sorokat a díj átadása kapcsán, a Személyét illetően megfogalmazottakból idézzük:

„ … 1976 óta, 46 éven keresztül, folyamatosan dolgozik a Veszprém városi 5. körzetszámú házi gyermekorvosi szolgálatnál. Gyógyító munkáját, emberi hozzáállását, munkabírását ma már nem csak gyermekek százai – ezrei, de a szülők több nemzedéke is megtapasztalhatta. Egyike a veszprémi gyermekorvosok azon ikonikus generációjának, akik még a szó eredeti, hagyományos értelmében háziorvosként, családorvosként végezték – végzik munkájukat. …”

Szerencsésnek mondhatjuk, hogy Ő a mi doktor nénink, aki életkorát meghazudtoló energiával és aktivitással, naprakész ismeretével látja el mindmáig feladatát. Személyesen megismerve Őt és azon szándékát/nyilatkozatát, hogy a jelen gyógyító munkát tovább bírja és kívánja folytatni, tisztelettel kérjük ennek a lehetőségét biztosítani. Ezen döntésükkel nemcsak Őt tisztelik meg, hanem veszprémi lakosokként a városban élő és személyében támogató szülők szándékát is képviselnék. 

  Tisztelt Döntéshozók! Kérjük, teremtsék meg azon körülményeket, hogy Dr. Csutak Ibolya házi orvosunk körzetében maradhasson és munkáját jelen formájában folytathassa tovább. 

Tisztelettel, az aláírók:

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Judit Fosztó petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...