Petíció az akadálymentes és biztonságos pesterzsébeti vasúti átjáróért

Tisztelt Pesterzsébeti Lakosok, Sportolók, Vonattal Közlekedők és Kerékpárosok!

Kérünk titeket, hogy aláírásotokkal támogassátok kezdeményezésünket, miszerint kérjük a döntéshozókat,hogy a pesterzsébeti vasúti átjárót:

- Akadálymentesítsék: babakocsival és kerekesszékkel is használhatóvá tegyék!

- Tegyék biztonságosabbá: megfelelő világítást hozzanak létre az átjáróban!

-Legyen lépcsőfeljárat a Helsinki út Medierrán lakóparki oldaláról is

Pesterzsébet vasúti megállója két oldalról is megközelíthető, de akadálymentesen sehonnan. Az aluljáró alulvilágítása, lépcsőinek rámpanélkülisége, büdös és balesetveszélyes padlózata és omladozó vakolata a kerület egyik legrendezetlenebb közterületé teszi a helyet. A vasúti átjárón babakocsival, kerekesszékkel lehetetlen átjutni, a világítás is nagyon gyér, megoldatlan. Pedig nagyon fontos közlekedési átjárója, összekötője, a most fejleszteni kívánt Duna-partnak, a Gubacsi lakótelepnek,  a Mediterrán lakóparknak és a Zodony utcai sportcentrumnak. A vasúttal közlekedők is ezen az aluljárón tudják megközelíteni Pesterzsébet városközpontját. Ezen kívül kérjük, hogy amennyiben van rá lehetőség épüljön akadálymentes lépcsőfeljáró a Helsinki út lakópark felőli oldalán is, hogy az ezen az oldalon található buszmegállót is el lehessen érni. 

IMG_20190702_182550(1)új.gifIMG_20190702_182651_új.gifIMG_20190702_182808_új.gifKérjük a döntéshozókat, hogy végre tegyék biztonságosan átjárhatóvá, használhatóvá a vasúti átjárót!

Amennyiben egyetért a kezdeményezésünkkel, kérjük, támogassa és írja alá a petíciónkat!

A 2018. május 25-től hatályba lépett Európai Adatvédelmi (GDPR) kötelezettség alapján, az aláírásokat kizárólag ehhez a célhoz kérjük, aki nyilvánossá tette adatait, annak nevével együtt aláírását Pesterzsébet jegyzőjének adjuk át. Lehetséges adatkezelők ezenkívül: a főpolgármester, a  BKK Közűt Zrt. Híd, Műtárgy Igazgatóság vezetője illetve férjem, Tihanyi András. A peticiok.com adatvédelmi szabályzata az oldalon elolvasható.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom dr. Priskin Kata petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...