Petíció a V43-as (eredetileg Ganz VM14; jelenleg GySEV 430, MÁV(-START) 431, 432, 433) sorazatú mozdonyok képi eszközökkel történő meggyalázása ellen

Kedves Érdeklődők!

A V43-as villamosmozdonyok 1963 ótak adják a magyar vasúti járműállomány gerincét. A facebook-on létrejött - magát jogtalanul (!)* - hivatalos rajongói oldalnak tituláló V43 Baráti kör(Szili Papagáj,Cirmos, Fecske Official Fan Club) gyenge minőségű képanyaga - melynek minőségén az admini szervezet változtatni nem akar - lealacsonyítja a több évtizedes - nagy múltra visszatekintő - sorozat megbecsültségét!

Írja alá petíciónkat, hogy beszüntethessük ezt a jogsértően működő, a szabad véleményt admini kényszerrel elnyomó, és a vasúti multat gyalázó szervezetet!

*A csoport semmilyen írásos felhatalmazást nem kapott a járművek egyik üzemeltetőjétől sem erre a tevékenységre, vagyis működése a magyar törvényekbe ütközik!

A csoportot ezen a linken tekintheti meg:

Az aláírással felhatalmazom Pauker László petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.