Petíció a Tárnok szomszédságába tervezett Ipari Park megvalósítása ellen

Tiltakozom Tárnok és az Elvira-major közvetlen szomszédságába tervezett Érdi Ipari Park megvalósítása ellen.

Az Ipari Park az elérhető tervek alapján logisztikai parkként kamionforgalmat, légszennyezést és zajt okoz. Az építkezés során elhordják a kiváló minőségű termőföldet, és természetes tájkép semmisül meg örökre, visszafordíthatatlanul, a szálló por pedig tönkretenné az Elvira-major gyümölcsöseit. Az emberek egészsége károsodhat, ingatlanuk veszíthet értékéből, életminőségük nagy mértékben romolhat.

Támogatjuk, hogy az Ipari Park más helyen, barnazónás területen épüljön meg.

Kérem Érd polgármesterét, hogy tájékoztassa a fejlesztésben érintett Tárnok lakosságát tárnoki lakossági fórumon, és felelősen válaszoljon a feltett kérdésekre.

Susánszky Ferenc - Összefogás az érdi ipari park ellen    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Susánszky Ferenc - Összefogás az érdi ipari park ellen, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.