Petíció a miskolci Andor utca rendjének, nyugalmának megvédéséért

A városháza lakossági kérésre megfordítaná a forgalmi irányt az Avar és a Károly utca között. Ezáltal a Nemzetőr utcától a Kőporosig végig folyamatos pálya nyílna a belváros irányába. A Maros utca felől egész Diósgyőr gépjárműforgalma ide zúdulhatna. Olyan útra, amelynek nincs alapja, amely mellett nincs járda, ahol nincs zebra. Ahol a mindennapos gyorshajtás megakadályozására nincs eszköz. Kedvező lehet autóval, de a gyalogosok és a kerékpárosok kárára. Ha Te is úgy érzed (mert arra laksz, vagy arra közlekedsz), hogy ez nem jó ötlet, hogy emiatt veszélyesebb lenne a közlekedés és romlana a környezet minősége, csatlakozz a petíciónkhoz, állj ki az eddigi forgalmi rend megtartása mellett!

Kerékpáros Miskolc Egyesület, Kunhalmi Zoltán elnök    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Kerékpáros Miskolc Egyesület, Kunhalmi Zoltán elnök, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.