Petíció a Mig-29 átadásáért az Ukrán kormánynak

   

   Az egész világnak elakadt a lélegzete, amikor 2022 februárjában Putyin – Capo di tutti Capi parancsolatot adott a támadásra, és légideszant csapatokat küldött Kijev elfoglalására. Villám akciót tervezett mint 1968-ban Csehszlovákiában. 
 
   Mivel a civilizált világ nagy része nem tudta beleéreznie magát a maffiózó fejébe, nem számított ilyen támadásra, a hatalmas anyagi fölény miatt, dicsőített orosz hadsereg, csúcskategóriás fegyverek legendái és elavult ukrájna fegyverzete vegett az elején elveszettnek tűnt az egész. 
 
   Elveszett - amíg nem derült ki, hogy az ukránoknak tökeik vannak, és nem látnak okot arra, hogy miért kellene hagyniuk oroszoknak elpusztítani a hazájukat és őket meg megölni.
 
   Egy év telt el azóta, és mindannyian megtudtuk, hogy az orosz vitézség és az orosz fegyverzetet nem eppen a legjobb dolog a világon. Bárhová lépnek, megpróbálnak népirtást elkövetni – megerőszakolt nőket és lemészárolt ukrán civilek hagynak maguk után. Az orosz börtönök és a társadalom virágai akcióban. De amikor az útjukba állnak a megfelelő harcosok és a megfelelő fegyverek, akkor látható, hogy az agresszorokat ki lehet írtani. 
 
   Szlovákiában volt és van olyan technológiánk, amely segíthet az ukránoknak. Emlékezzünk az S-300 légvédelmi rendszerre, amely hónapokig tökéletesen védi az ukrán eget, emlékezzünk a Zuzany-kra. Emellett vannak például MIG-29-es gépeink is Szlovákiában, amely javítható és bevethető. Logikus kérés ezekkel az ukránokat ellátni. Szlovákiában fémhulladéknak érnek, Ukrajnában több ezer életet.  
 
   Mi, e petíció aláírói ezért felszólítjuk a Szlovák Köztársaság kormányát, hogy halogatás nélkül biztosítottja az összes MIG-29-es repülőgép és tartozékai átadását az Ukrán hadseregnek.
 
    A határozatlanokat is bátorítani kell! Putyin nukleáris fegyverek fenyegetése felett, a NATO-val való háborúba lépésen és az európai országok támadásán nevetni kell. Putyin már annyi piros vonalat húzott, hogy nem lehet komolyan venni. Putyin és Oroszország már veszített de az időt amielőtt teljesen feladják rövidítteni kell! Befejezzük azzal a háborút, véget vetünk annak hogy fegyvert kell adni Ukrajnának, mi biztosítjuk a békét! (Emellett a Szlovák égboltot védi Csehország és Lengyelország. https://www.mosr.sk/51889-sk/vzdusny-priestor-sr-bude-od-1-septembra-chranit-cesko-a-polsko/)

    Heger úr, Naď úr, minden MIGet át kell adni (gyorsan)!

    Amíg a kormány ezt biztosítja, még van gyűjtés felderítő drónok szállítására. Nézze meg, mit enged meg a háztartása költségvetése, és ha talál felesleg 10,- 20,- 50,-vagy 100 eurót, kérjük hogy adományozzon !!!

    https://www.donio.sk/podporte-kupu-prieskumnych-dronov-pre-ukrajinskych-obrancov

    Ma Ukránok, holnap a világ hálás lesz neked!

 4_drony_Ukrajina5.png


peticio_a_mig_atadasaert_az_ukran_kormanynak    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy peticio_a_mig_atadasaert_az_ukran_kormanynak láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...