Petíció a 2019. február 23-án esedékes Ferencváros - Puskás Akadémia FC és a bajnokság utolsó fordulójában esedékes PAFC - FTC futball mérkőzés pályaválasztói jogának felcseréléséért.

Kezdeményezze-e az FTC vezetése, hogy a 2019. február 23-án esedékes Ferencváros - Puskás Akadémia FC mérkőzés pályaválasztói jogát felcserélje, az utolsó fordulóban esedékes PAFC - Ferencváros mérkőzés pályaválasztói jogával? Így az esetleges bajnokavató és az aranyérmek átadása nem 3000, hanem akár 22.000 néző előtt zajlana. Nem mindegy.  Vajon egy 3000, vagy egy 22.000 szurkoló részvétele előtt zajló bajnokavatónak lenne kedvezőbb sajtóvisszhangja a magyar futball szempontjából? A kérdés költői. Félreértés ne essék: itt most nem csupán az a cél, hogy hazai pályán legyen az érmek átadása. Ha egy 10.000 férőhely körüli, vagy nagyobb stadionban (Debrecen, Diósgyőr, Videoton, Újpest stb.) lenne idegenben az utolsó forduló, akkor az természetesen tökéletes körítése lenne egy éremátadónak. De a sorsolás szeszélye folytán épp egy szép ugyan, de ministadionban fejezi be a Fradi a bajnokságot. Szóval, hajrá fradisták, írjuk alá, aztán bízzunk a döntéshozók józan ítélőképességében.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Lakatos Dániel, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook