Oniline oktatáshoz szükséges feltételek biztosítása, minden Magyarországon online oktatásban résztvevő diák és pedagógus részére!

Kedves Szülőtársaim, Tisztelt pedagógusok!

Sajnos a világjárvány miatt egyelőre kilátástalan, mind az oktatás, mind a gazdaság  helyzete Magyarországon, mint ahogy sok más országban is. Tiszteletreméltó, hogy Magyarország Kormánya példaértékű intézkedésekkel próbálja legalább az oktatást szinten tartani. Ám az ehhez szükséges feltételek nem minden család számára biztosítottak. Jelen petíció aláírásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az ezekhez szükséges eszközöket ne saját költségen kelljen mindenkinek beszerezni/finanszírozni. A legtöbb család anyagi helyzete amúgy is kétségbe ejtő. Mivel a jelenlegi helyzet végkimenetele is megjósolhatatlan,  az ilyen fajta plusz kiadások ellehetetlenítik a többség megélhetését.

Köszönöm támogatásod, kitartást és jó egészséget kívánok mindenkinek!

Oniline oktatáshoz szükséges feltételek biztosítása, azonnal, ingyenesen minden Magyarországon online oktatásban résztvevő diák és pedagógus részére!

Dr. Hudvágnerné Szathmáry Noémi    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Dr. Hudvágnerné Szathmáry Noémi, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.