Ócsa város folyamatos áramszolgáltatásának érdekében

Tisztelt Ócsaiak!

A mai napon a BÉKE petíciót indít Ócsa város folyamatos áramszolgáltatásának érdekében.

Ócsán hosszú idő óta visszatérő probléma, hogy a város egyes, vagy teljes területén megszűnik az áramszolgáltatás hosszabb-rövidebb időre. Ezek a kimaradások az elektronikai berendezésekben meghibásodásokat okozhatnak, amelyek javítási, pótlási költségei a felhasználókat terhelik. Külön ki kell emelnünk a téli időszakot, amikor az árammal működő vízfelmelegítési és fűtési berendezések milyen szintű kényelmetlenséget okoznak a felhasználók napi életvitelében.

A kormány döntésének értelmében a rendszerhasználati díj közel négyszerese a felhasznált energia árának, így fogyasztói oldalról teljesen jogos és érthető az az elvárás, hogy a rendszer – az előre nem prognosztizálható meghibásodásokon kívül- folyamatosan működjön.

A fentiekben megfogalmazottak szerint mi, Ócsa város lakói petíciót indítunk, amelyben felkérjük a város polgármesterét, hogy a város és az itt élők érdekeit képviselve hivatalos iratban rögzítve lépjen fel a szolgáltatónál és kérvényezze a visszatérő meghibásodás okainak azonnali feltárását és annak kijavítását.

Kérjük továbbá, hogy minden, a szolgáltatóval történt egyeztetés eredményéről folyamatosan tájékoztassa a lakosságot.

Paul Tamás

Elnök

BÉKE

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Paul Tamás petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...