Nyissák meg a Fóti Gyermekvárost az Ukrajnából menekülteknek.

Dr. Kásler Miklós minisztériuma nyissa meg a Fóti Gyermekvárost, amit 2015-ben is használtak menekültek  fogadására. Azokból a fiatalokból ma már csak néhányan élnek ott, az épület nagy része üres. A Gyermekvárosban ezen kívül is több üresen álló fogadóképes épület áll. Többszáz embert, komplett családokat lehet elhelyezni ezekben. Új matracokkal lévő ágyak, ki sem csomagolt szekrényekkel berendezett lakásszerű egységek. Üres óvoda és iskola is van a területen. Várhatóan sokan maradnak tartósan Magyarországon. Őket ne a civilekkel akarják ellátattni, amikor ilyen lehetőség van az állam birtokában. A szomszédos Gödön a hírek szerint eddig is sok ukrán dolgozott a Samsung gyárban. Küldje tovább ismerőseinek a petició linkjét, ossza meg ismerősei között.

Megemlítem még, hogy Nagymaroson kb. 35 éve áll üresen a tervezett erőművet építőknek felhúzott lszálloda, ami szintén tobbszáz főnek adhatna otthont.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Baráth Zoltán petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...