Nyírtelek város polgármestere és képviselöi lépjenek fel a helyi lakosok védelmében a gyorshajtókkal szemben

Fogjunk össze és közösen kérjük, követeljük Nyírtelek város vezetésétől, hogy a rendőrség bevonásával, közösen állítsák meg, büntessék meg a város belterületén, az állandó gyorshajtókat, akik folyamatosan veszélyeztetik az itt lakók testi épségét, nyugalmát, legyen az gyalogos, kerékpáros, rokkantkocsis. Kérjük, hogy helyezzenek ki sebesség csökkentő, elrettentő eszközöket a veszélyes utakra (folyamatos sebességmérés, térfigyelő kamera, "fekvőrendőr". A megjegyzésbe bele lehet írni a veszélyesnek tartott utca nevét. Gyűjtsük az aláírásokat, mert csak így kezel minket komolyan a város vezetése.

Az aláírással felhatalmazom Kovács Csaba petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.