Nyilt levél Dr. Illés Zoltán Államtitkár Úr - nak!

Tisztelt Álamtitkár Úr!

Kéréssel fordulunk Önhöz olyan ügyben, melynek nagysága emberi ésszel nehezen fogható, s oly megterhelő a léleknek-testnek egyaránt, hogy könnyen összeroppanhat az, ki világosan átlátja, felfogja, milyen tragikus cselekmények sorozata zajlik mostanában, nap-mint-nap környezetünkben.
Fordultunk már hivatalos szervekhez, tudományos pozícióban lévő szakemberekhez problémánkkal, de hideg elutasítás, csodálkozó értetlenség, „kézenfekvő cáfolat”, gúnyos megjegyzések, cinizmus, vagy udavrias elhárítás voltak válaszaik, reakcióik.
Nyilvánvaló és cáfolhatatlan tény, hogy a magyarországi égbolton természetellenes jelenségek zajlanak. Egyértelműen alátámasztott tényállás az, hogy pár éve Magyarországra is kiterjesztették – a WHO és az ENSZ által támogatott – un. „geoengineering”-projektet, tevékenységet, valamint nagyon is nyilvánvaló ezen ellenséges és rosszindulatú tevékenységnek a tragikus hatása az emberi szervezetre, az ökológiai rendszerekre. Tisztában vagyunk azzal, hogy az un. „kondenzcsíkok” nem valódi kondenzcsíkok, (a valódi kondenzcsíkok semmilyen körülmények hatására nem maradnak meg órákig, nem terjednek szét, és nem elvágólag keletkeznek, szűnnek meg egy bizonyos repülési pályakoordinátán!) hogy az égen mostanában többségben látható felhőszerű képződmények nem természetes felhők, hanem repülőgépek által kiszórt hatóanyagok vegyi aeroszol-felhői. Egyértelmű az is, hogy hétvégeken és ünnepnapokon miért tiszta az égbolt, és – az esetek túlnyomó többségében – miért kizárólag természetes felhők láthatók. Tudatában vagyunk annak, hogy az általunk laboratóriumban megvizsgáltatott esővízminták vizsgálati eredményei nyomatékosan alátámasztják, hogy a légkört tudatosan, előre megfontolt szándékkal szennyezik, és – a háttérinformációk és dokumentumok számadatai alapján becsült – évi többmillió tonna nanorészecskés alumínium-vegyület, valamint más mérgező anyag kerül kibocsátásra a légkörbe.
Egyértelmű bizonyítékaink vannak radarfelvételek, több millió fénykép- és videofelvétel formájában arra, hogy a magaslégtérben rendszeresen hatóanyagokat szórnak ki repülőgépek. Ezek a vegyianyagok órák alatt felhőszerű képletekké, képződményekké egyesülnek, alakulnak, hogy gyengítsék a napsütés jótékony atását, hogy higroszkópos tulajdonságuknál fogva visszatartsák a csapadékot, hogy fokozatosan lehullva mérgezzék a teljes bioszférát, benne az embereket.
Ismerjük Bill Gates, Ted Turner multimilliárdosok és a Bilderberg-csoport vakcina-iparban, GMOprojektekben, „geoengineering”-tevékenységben részvényes és/vagy pénzügyi támogatók nyilatkozatait a népességcsökkentés „szükségességéről”, John P.Holdren-nek Obama elnök tudomány- és technológia-politikai asszisztensének álláspontját a Council of Foreign Relations Journalban megjelent cikkében melyben méltatta a „globális felmelegedés” elleni küzdelem jegyében mérgező fémek légkörbe juttatását, és 1997-ben kiadott könyvében, az Ecosciens-ben,
kifejtett javaslatát a vízellátás mérgezése, az emberek tudtukon kívüli sterilizálhatósága érdekében, ismerjük az ENSZ és WHO által a klímaváltozás rémével elfedni kívánó erőfeszítéseit „megoldandó” a civilizációs válsággal járó társadalmi problémákat, ismerjük az AGENDA 21 filozófiájának lényegét, amelyben maroknyi elit hatalma alá vonná a világ lakosságát, felszámolná a nemzeti szuverinitást, eltörölné a magántulajdont, aláásná a családot mint társadalmi alapegységet, eltörölné az alapvető alkotmányos emberi jogokat, zsúfolt, kontrollálható telepekbe koncentrálná a lakosságot. Mindezek tükrében nagyon is tisztában vagyunk azzal, hogy fentebb említett hatalmi elit a permetezésekkel, a vakcinázásokkal, a GMO-növények kiterjesztésével az emberi populációkat kívánja radikálisan csökkenteni.

Mi magyar állampolgárok, tiltakozunk az AGENDA 21-ben szereplő alapelvek ellen, tiltakozunk a szándékosan megtévesztő politika és propaganda kiterjesztése ellen, tiltakozunk a GMO-növények termesztésének és annak bármilyen mértékű engedélyezése, forgalmazása ellen, tiltakozunk a
vakcinázások kötelezősége ellen az autizmussal való összefüggései miatt, valamint tiltakozunk, hogy hazánk légterében idegen, jeltelen, hangtalan repülőgépek vegyi permetezéseket folytatnak, mérgezve a bioszférát és az emberi populációkat!

Kérjük Illés Zoltán Államtitkár Urat, hogy vizsgálja ki a magyarországi vegyipermetezések tényét, valódi okait, és tegyen intézkedéseket annak érdekében, hogy Magyarország légterét ne léphessék többé át azok a NATO/US-AIRFORCE gépek, amelyek jelenleg is permeteznek hazánk légterében.