Nobel Béke díjat Soros Györgynek!

Sokan emlékeznek még a jótékony munkára és személyes áldozatra, amelyet Soros György tett a demokrácia érdekében nálunk, Magyarországon, de egyben Kelet-Europa más országaiban is. Ezt a fáradhatatlan és önzetlen erőfeszítést sokan csak Széchenyi István egykori munkálkodásához tudják hasonlítani. Akkor azonban még nem volt Nobel díj. Most azonban már van és alig akad bárki, érdemesebb volna rá, mint Soros György.

Szentpéteri Nagy Richád a következőt mondta Soros Györgyről a Népszavának: „Soros György egy kiváló, nagyszerű ember, az egyik legnagyobb magyar, aki rengeteget adott ennek az országnak. Az ellenzéknek nemcsak taktikai, morális kötelessége is lenne, hogy kiálljon Soros mellett.”

Amennyiben egyetért a javaslattal, hogy Soros György kapja meg a Nóbel Béke díjat, akkor kérem, hogy támogassa a javaslatot!

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook