Nettó 500 ezres támogatást az egészségügyi dolgozóknak!

Mint az sokak számára ismert, idén 500 ezer forintos, egyszeri juttatást kap az államtól valamennyi egészségügyi dolgozó. Ez az összeg azonban sajnos bruttóban értendő. Mi most tagságunk, a mentődolgozók és a többi egészségügyi dolgozó által felvetett problémát karoljuk fel: szeretnénk elérni, ha ezt az összeget nettóban kapnák meg!

A világjárvány különös helyzetet teremtett, amin csak összefogással tudunk túljutni, ehhez pedig hatalmas segítség az anyagi támogatás. Azon, hogy egyébként mekkora alapbér járna a mentődolgozóknak és az egészségügyi dolgozóknak, ráérünk még vitázni a döntéshozókkal. Jelenleg háttérbe szorul az általunk évek óta megoldani kívánt kollektív szerződés és a mentő életpályamodell kérdése is.

Össze kell fognunk, hogy előbb legyőzzük a közös ellenséget, utána majd folytatjuk a saját csatánkat. Ahhoz azonban, hogy minden mentődolgóz és minden egészségügyi dolgozó megnyugodjon és erősödjön a miniszterelnök által is sokszor emlegetett frontvonal, arra van szükség, hogy mindenki azt lássa: számíthat a kormány segítségére. Méghozzá nettóban. 

Köszönjük,

Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége  

 

3._helyezett_1.jpg


Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...