Nemzeti Összefogás 2022

kép_16.jpg

Mindenki tudja, hogy nagy a tét. A hazaáruló balliberális ellenzéki pártok összeborultak és ehhez jelentős külföldi támogatást is kapnak nyugatról, a magukat demokratikusnak mondott országoktól.

Nem szabad hagyni, hogy leváltsák a Hazafias és Keresztény kormányunkat!
Nem szabad teret engedni a balliberálisoknak!
Támogassátok aláírotokkal a Nemzeti Összefogás 2022-őt és közösen érjük el, hogy tavasszal 3/3-as legyen a cél! - Szorítsuk ki végleg a balliberális erőket Hazánk politikai életéből.
Terjesszétel mozgalmunkat és minden erőnkkel azon legyünk, hogy az ellenzék ellehetetlenüljön.
Kövessétek blogunkat és keressétek a facebookon a Nemzeti Összefogás 2022 eseményoldalát. (direkt nincs link mert facebook oldalainkat redszeresen törlik)

https://osszefogas2022.blog.hu/

kép_2.png

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Zánkai Péterné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )