Nemet mondok a Pécs Pride-ra, hogy ne lehessen Pécsett provokatív LMBTQ felvonulást tartani!

A Diverse Youth Network szervezésében, a Budapest Pride csapatának támogatásával 2020 májusában emberjogi köntösbe csomagolva próbálnak mások számára megbontránkoztató LMBTQ felvonulást szervezni, Pécs Pride 2020 néven. Ne hagyjuk szó nélkül, emeljük fel a hangunkat az ellen, hogy egy több ezer éves történelmi városban, a gyermekek és családok szeme láttára provokatív, megbotránkoztató programot szervezhessenek.

Ez nem szolgálja a jószándékú melegek érdekeit, sőt nekik árt a legtöbbet. Ne akarjanak a nemzetiségekre, vallási felekezetekre hivatkoza ki tudja milyen politikai háttér érdekében utcára vonulni! Pécs befogadó város, itt békében élhet bárki, nincs szükség a feszültségkeltésre. Nem a meleg emberekkel van probléma, hanem a felesleges provokációval!

Mondjunk nemet a PÉCS PRIDE-ra!

nopecspride.jpg

Kovács István pécsi édesapa és barátai    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Kovács István pécsi édesapa és barátai, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.