Nem vagyunk hajlandók fizetni a szaporítók helyett

A 2021. április 1-én hatályba lépett 578/2020. (XII. 14.) Korm. rendelet értelmében a kedvtelésből tartott állatokkal történő kereskedés FELIR azonosító köteles tevékenységgé válik a jövőben. Az intézkedésről azt állítják, hogy fontos lépés az állatkínzó kutyaszaporítók, illegális kisállatkereskedők tevékenységének visszaszorításáért, felszámolásáért folyó munkában.

A tisztességes tenyésztők regisztráltak, követik a törvény szavát, de már több fórumon is megkérdőjelezték jogászok a rendelet értelmét, törvényszerűségét.

Aki egyetért azzal, hogy ne mi, becsületes tenyésztők fizessünk a szaporítók helyett és azok felszámolásáért, írja alá jelen petíciót.


Bartos Ildikó - Lyrene Birmans    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Bartos Ildikó - Lyrene Birmans petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )