Nem támogatjuk Izsák Balázs SZNT elnökké választását

A Székely Nemzeti Tanács jó ideje már csak elméletileg létezik és olyan formában, hogy egy olyan népnek a közképviseletének képzelik magukat, amelyeknek a jogi eltüntetésében nagy felelősségük volt. A székely népet a népszámlálásokon 1970-es évek béli kommunista románság beolvadási politikájával rémisztették. Azt hangoztatták, hogy aki felvállalja, a székelységet az megosztja a magyar nemzetet, mivel nem magyarnak fogják a románok beírni a székelyeket. Mint már tudjuk ez nem így történt, ahogy az Izsák Balázs vezette úgynevezett Székely Nemzeti Tanács hangoztatta a magyarországi médiában, karöltve a 2004-es népszavazás bojkottáló és 23 millió románnal riogató Gyurcsány Ferenc szövetségesével az RMDSZ-el.

 Izsák Balázs vezette úgy nevezett Székely Nemzeti Tanács, jogtalanul bitorolja a székely megnevezést, ugyanis a székelység jogi létezése ellen politizálnak és egy olyan jogalap nélküli autonómiáért könyörögnek a Román Államnak, hogy nem kell jogásznak lenni vagy politikusnak, észrevehető, hogy ez a kérésük teljesen naivság, ugyanis a Román Államnak esze ágában sincs autonómiát adni, pont azért, mert annak semmi jogi alapja nincs. És kinek adhatna a Román Állam, ha csak statisztikailag a népszámlálásokon 1665 székely létezik   

Kérjük, hogy az SZNT olyan elnököt válasszon aki az önrendelkezést és a székely függetlenségi törekvéseket támogatja!

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook