Nem szeretnénk új BETONGYÁRAT Zuglóba!

A XIV. kerület Öv utca 17-19 alatti magántelken egy betongyárat szeretne az Uni-City Kft. felépíteni. 2020 decemberében adta el a zuglói önkormányzat ezt a tulajdonában lévő telket a cégnek. A leendő üzem területe a lakóházaktól 80 méterre fekszik. A betongyártáshoz szükséges berendezéseket már leszállították a helyszínre, a talajt már előkészítették, az engedélyek hiányában azonban az építkezést még nem kezdték el.

XVI. kerületi lakók aláírásgyűjtésbe kezdtek, civilek és jogvédők segítségét kérve szeretnék megakadályozni, hogy ez a környezetkárosító üzem felépüljön. Mi, Zuglóiak is szeretnénk, ha ez a gyár nem épülne meg. A történet érdekessége, hogy az Öv utcában, alig 100 méterre a tervezett beruházástól, már 50éve működik egy szó szerint nagy port felkavaró giga betongyár, állítólag ideiglenes engedéllyel.

Szeretnénk ha nem épülne meg ez a betongyár!

Amennyiben a Füredi úti lakótelepen vagy a környéken laksz és közvetlenül éríntve leszel a környezetszennyező beruházás miatt vagy ha csak egyszerűen Te is abszurdnak tartod, hogy Zuglóban vagy bárhol az országban, lakóházak közelében betongyár épüljön, akkor kérlek csatlakozz hozzánk, írd alá petíciónkat!

ZUGLÓ LEGYEN VÉGRE TÉNYLEG ZÖLD!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom MKKP Zugló petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...