Nem kell stadion Szegednek!

Kedves szegedi!

orban-es-kiss-rigo-laszlo-qpr.jpgÚgy gondoljuk, nem a fideszes hatalom kizárólagos joga vélt, vagy valós problémákról megkérdeznie a magyar embereket, hanem nekünk – a legnagyobb és legerősebb ellenzéki pártnak – is van ehhez jogunk. Az elmúlt időszakban olyan változások történtek Európában, hazánkban és a városunkban, amelyekről szükséges Önöket megkérdeznünk.

A Szegedre tervezett luxus futball stadion beruházási keretét 3 milliárd Ft-ról 10 milliárd forintra emelték egy tavalyi kormányzati döntés értelmében. A beruházást és a kivitelezést Orbán Viktor egyik közismert strómanja, Garancsi István cége nyerte el. A fideszes vállalkozó a Szeged–Csanádi Egyházmegye gazdasági tanácsának volt tagja. A tervekben szerepel egy 8000 férőhelyes stadiont felépítése, rendezvényközpont kialakítása és a meglévő hotelt felújítás egyaránt. Jelenleg Szegeden nincs olyan jelentős futballcsapat, ami indokolná, hogy ilyen mértékű stadionberuházás valósuljon meg.

Sokkal inkább azt tapasztaljuk, hogy Szeged-Tarján városrészben fontos lenne egy egészségügyi központot létrehozni, ami a belvárosi egészségügyi központ (SZTK) túlterheltségét csökkentené. Ha úgy gondolja, hogy felesleges a stadion beruházás, akkor kérem támogassa a petíciónkat!

Tisztelettel,

 

Tóth Péter

Szeged MJV önkormányzati képviselő

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook