NEIN zum Medienterror gegen Ungarn!!! El a kezekkel az országtól!

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM - de sajnos lezárni még nem merem...

NEIN zum EU-Mobbing gegen Ungarn!!!

Die "EU-Kavallerie" heute gegen Ungarn - bald gegen die Schweiz???

Hände weg von Ungarn!!!   Hände weg von der Schweiz!!!

Mit tiefster Empörung lesen wir seit Monaten die Artikel in der europäischen Presse, welche auf bewusst falschen Informationen basieren.

Diese Regierung hat einen eindeutigen demokratischen Auftrag bekommen, dass endlich grundlegende Änderungen vorgenommen werden – auch solche, die nicht seit 1989, sondern bereits seit 1956 fällig sind!

Wir fordern, dass dieses würdelose Vorgehen beendet wird und bitten die Medien, sich von den Verleumdungen wie auch von den Betrügern zu distanzieren, welche mit verlogener, heuchlerischer Propaganda Ungarn und der jetzigen Regierung nur Schaden zufügen wollen.

Unseren Forderungen haben wir mit unserer polizeilich bewilligten Kundgebung am 15. März,  18-20 Uhr am Paradeplatz in Zürich Ausdruck verleihen. Genau so, wie gleichzeitig in anderen europäischen Städten auch, von Privatpersonen, überparteilich organisiert!

--------------

„Talpra magyar, hí a haza!“

Kedves magyar Nemzettársaink! Kedves szabadságszerető, demokratikusan gondolkozó svájci és európai Polgártársaink!

Mélységes felháborodással olvastuk azokat a hazug információkon alapuló cikkeket, amelyek az európai, így a svájci sajtóban is megjelentek. Sajnálatos módon az 1989. előtti rendszer – zsákmányukból és kapcsolataikból máig jól meg is élő – mai balliberális sajtómunkásai és azok nyugaton élő szélhámos barátai mindent megtesznek, hogy valótlan állításaikkal, ferdítéseikkel Magyarországot a világ előtt lejárassák.

Alulírottak kijelentjük, hogy elhatárolódunk minden olyan rágalomtól és rágalmazótól, aki hazug, képmutató propagandával Magyarországnak és annak végre nemzetmentően cselekvő kormányának ártani akar.

Ez a kormány meghatalmazást kapott, hogy végre gyökeres változtatásokat hajtson végre – ellentétben az országot kirabló és kiszolgáltatott helyzetbe hozó előző kormányokkal, amelyek 2002. és 2010. között döntötték azt igazán romlásba.

Egyetértünk a 2012. január 21-i Békemenet Magyarországért sok százezer résztvevőjének a véleményével, és szervezőinek nyilatkozatával, miszerint a haza függetlensége, felvirágoztatása, keresztény alapokon nyugvó kormányzása mindennél fontosabb.

Más országok magyarjaiként mi is büszke szívvel voltunk Veletek, vonultunk lélekben az Ország Házához, hogy kimutathassuk az új Alkotmány feletti örömünket, és főleg abbeli meggyőződésünket, hogy szülőhazánk egy független, szabad állam Europa szívében, és nem a pénzvilág gyarmata. Vonulunk Veletek 15-én is, és egyre többen leszünk!

Akik pedig 1956 novemberében megtagadták a segítséget, nemcsak sorsára hagyták, de nemrég ki is zsákmányoltak Magyarországot, azoknak semmi joguk, hogy most egy demokratikus úton megválasztott kormányt támadjanak, vagy Magyarországgal kapcsolatban bármit is kritizáljanak! Büszkék lehetünk arra, hogy szülőhazánkban olyan kormány van most hatalmon, amelyet valóban a nép, és nem a mindenkori pénzérdekek ültettek az Országház padsoraiba.

Elég erőt és sok szerencsét kívánunk a megválasztott Parlamentnek és a jelenlegi kormánynak, hogy Magyarország és az egész magyar nemzet megújulását sikerre vigyék.

Kétszázötvenen demonstráltunk március 15-én Zürichben, a Paradeplatzon! Ez a jól sikerült, békés rokonszenvtüntetés egy munkanapon volt!

Csak így tovább! A sajtó csodálkozva figyeli, mennyien irtuk már alá a peticiót!

Beadásakor 230-an voltunk, az 500 elérése már elbizonytalanítja őket! Hajrá!

„Isten, áldd meg a magyart!“

(Aláírása akkor érvényes, ha visszaigazolja az e-mail címen. Köszönöm!)
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )