Ne lehessen kötelezően előírni a maszkviselést az óvodákban és az általános iskolák alsó tagozataiban, ezt az intézményvezető se tehesse meg, legyen opcionális!

Állítólag lesz negyedik hulláma a Covid19 járványnak Magyarországon, 2021. ősztől, azaz épp a tanévkezdésre datálódik. Ez a petíció elébe óhajt menni a várható szigorító intézkedéseknek, a gyermekek mentális egészségének megőrzése érdekében. A felnőtteknek ez csak egy maszk, nem nagy ügy. A gyermekek lelkét viszont megnyomorítja, ők nem „kis felnőttek”, hanem gyermekek.

Nem kell ezt tovább ragozni, akinél van otthon gyermek tudja. Ha egy elsőssel - másodikossal már az elején megutáltatják az iskolát - például a maszkviseléssel - akkor ott bizony nagyon keserves további tanéveknek néz elébe a család, belegondolni is rossz.

Írjátok alá, gyermekeink egészséges szocializációs fejlődése, mentális egészsége érdekében!

A cél 10.000 aláírás, az már relevánsan mintázza a magyar társadalomnak azt a rétegét, ahol a családban van 12 év alatti gyermek. A 12 év alatti korosztálynak az óvodákban és a tanórákon a maszkviselés legyen OPCIONÁLIS, de semmiképp sem kötelező.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Mezey Dénes petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...