Ne fatebringer módosított telepítős Windows 10-ei, hanem érintetlen MSDN ISO-k kerüljenek fel az nCore-ra!

Fatebringer felhasználó kizárólagos jogot kapott arra, hogy csak az ő Windows 10 telepítői kerülhessenek fel az nCore-ra. Ez azért problémás, mert sok felhasználónál jelentkezik hiba a telepítés során, hiszen fatebringer nem érintetlen, a Microsoft oldaláról letöltött ISO fájlokat tölt fel, hanem általa módosított telepítővel rendelkező változatokat.

Ez önmagában sem jó ötlet, ráadásul az aktuálisan legfrissebb Windows 10 Home és Pro változata teljesen ingyen (aktiválni ugyanúgy kell), regisztráció nélkül letölthető a Microsoft hivatalos oldaláról (Eszköz letöltése gomb): https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10

A felhasználók 99 százalékának a Home vagy a Pro változatra van szüksége, semmi nem indokolja azt, hogy csak fatebringer módosított, integrált telepítős Windows 10 torrentjei legyenek elérhetők az nCore-ról.

Írd alá a petíciót, ha szerinted is a Microsoft hivatalos oldaláról letöltött, értintetlen Windows 10-et kellene terjeszteni, nem pedig a fatebringer-féle változatot, ami sok hiba forrása!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem A, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...