Működő térfigyelő kamerákat Káposztásmegyerre!

Az elmúlt hónapokban a káposztásmegyeri lakótelepen megszaporodott azon gépjárművekkel kapcsolatos káresemények száma , melyek szándékosságra, vagy figyelmetlenségre utalnak. Emberek tucatjainak jelentős vagyoni kárt és pénzkiadást jelent egy felderítetlen károkozó személy, vagy gépjármű. Sajnos az ilyen események száma egyre csak nő. Meghúzott kocsiajtók, letört tükrök, benyomódott karosszéria, surlódás, gumikiszúrás, rongálás, feltörés, betörés stb. Ennek kapcsán gyűjtsünk aláírást a polgármesternek, hogy tegyenek meg mindet azért, hogy biztonságosabb és élhetőbb legyen a lakótelepünk! Szeretnénk térfigyelő kamerákat!  Tegyünk egy aláírással az ügy érdekében! Karnyújtásnyi körben, mind felelősek vagyunk a társadalomunkért!scuffs-website-photos-info-0352.jpg

Az aláírással felhatalmazom Alexander Demeter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.